برای یادگیری اصول نظارت و اجرای ساختمان چقدر باید زمان بگذارید و تجربه کسب کنید؟ یکی از راهحلهای مناسب برای یادگیری، سپری کردن دوره کارآموزی است. با این حال، در دورههای کارآموزی ممکن است استاد فرصت کافی برای انتقال کامل تجربیات خود به شما نداشته باشد یا تسلط کافی بر مطالب و نحوه انتقال آنها نداشته باشد. تعداد زیاد کتب تاسیساتی و تنوع این حوزه شما را نیازمند یک راهکار موثر میکند.
آیا تا به حال تصور کردهاید که اگر این تجربه توسط یک مدرس رسمی سازمان، ناظر و طراح پایه 1، و دارای صلاحیت اجرا، و از طرفی استاد دانشگاه، یکجا به شما منتقل شود، چقدر میتواند به رشد و ارتقای شما کمک کند؟
با دریافت این دوره، هم آموزش نظارت و اجرای قسمت تاسیسات مکانیکی را فرا میگیرید و هم میتوانید با کمترین ریسک از پروانه نظام مهندسی خود درآمد کسب کنید.
در زمان بهرهبرداری از ساختمان، یکی از آسیبپذیرترین بخشها، بخش تاسیسات است که به دلیل ضعف در اجرا، بهرهبرداران را با مشکلات بسیاری مواجه میکند. به منظور حل این مشکلات و افزایش کیفیت ساختمانها در رشتههای برق و مکانیک، از سال 1400 آزمون با صلاحیت اجرای تاسیسات به صلاحیتهای مهندسان مکانیک و برق اضافه شده است. برای شرکت در این آزمون حداقل نیاز به داشتن پایه 2 صلاحیت نظارت دارید. این آزمون برای سنجش دانش و توانایی مهندسان در این حوزه برگزار میشود و معمولاً شامل بخشهایی از جمله تاسیسات مکانیکی، الکتریکی، و ساختمانی است.
سالها فاصله از آزمون، فراموشی مطالب، مشغلههای زیاد کار و زندگی، گستردگی منابع آزمون، سوالات مفهومی و عمیقتر، ترفندها و روشهای تست زنی جدید، در مجموع این صلاحیت جدید را به چالشی بین مهندسان باتجربه تبدیل کرده است.
در دوره آمادگی آزمون اجرا، با اولویتبندی مباحث و نشریات مطابق آزمون اجرا و با مرور سریع نکات مهم مباحث، بررسی تستهای نکتهدار و مهم آزمونهای نظارت، اجرا و تستهای با ماهیت اجرایی آزمون طراحی، خلاصهسازی مطالب، مرور مباحث کمتکرار برای مهندسان با احتمال فراموشی بیشتر، ترفندهای پاسخگویی، و اشاره به اشتباهات رایج در آزمونهای قبلی، راهکاری امن برای پاسخ به این چالش خواهد بود.